uppdatering!

Sitter här med en extremt jobbig tungvärk. Är det ens ett ord? Jag har så rysligt ont i min tunga så när jag sväljer känns det som jag har ont i halsen. Har nog ont i halsen också, tror jag (vet att jag är en otroligt intressant människa!).
 
Livet är lite halvtråkigt just nu. Jag gör inte så mycket, söker några jobb här och där, jobb jag vet att jag aldrig kommer kunna få (men orkar inte direkt bry mig). Jag bakar också. Idag gjorde jag smulpaj med blåbär men kunde inte sluta tänka på glasblåsarens barn. Hujeda. Jag försöker springa, det är kul. Sedan träffar jag lite vänner ibland, skrattar och mår bra och på kvällen pussar jag på min fina kille. Minminmin. 
 
(Jävla tunga!)
 
Jag sökte in till folkis här i Norberg idag. Planen är väl att göra klart mitt gymnasiebetyg, vore himla skönt att få något klart. 
 
Färgade håret mörkbrunt för ett tag sedan. Och så klippte jag rak lugg som blev en fet besvikelse. Okej, inte jag som klippte, men ändå. Inte bra. Bara spara ut igen antar jag.
 
Annars vill jag bara vara rik och köpa massa skor och klänningar. Jag som adrig använt klänning eller kjol särskilt mycket har insett det fantastiska med dom! Hur stört bekvämt som helst och det ser ut som man klätt upp sig (fast man egentligen inte bryr sig alls). Freddan du måste få se min nya fina svarta klänning! Tänkte på dig i provhytten när den satt på, och jag var tvungen att köpa den! 
 
Annes goda lax, en liten 20kronorssedel i form av en skjorta, Anne när vi var i sthm, en STOR vodkaflarra (typ en halvmeter hög), finaste lill Slim och spelande pojkvän med dåligt samvete. Så, nu vet ni lite. 

Kommentarer
Fredrikapåvinden säger:

Åh ja jag vill se, vill se, vill se!!! Saknar dig! <3

Svar: du ska få seeee! :D pussss
None None

2012-10-11 | 20:03:00
Bloggadress: http://fredrikapavinden.blogg.se
Phelicia säger:

Åh vad trevligt att du har skrivit ett inlägg!
Måste ses snart igen gosis!! :*

Svar: jaaaa! :D
None None

2012-10-17 | 13:10:35
Bloggadress: http://phelicias.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback