dance dance dance

Jag har köpt en matta. Den är mjuk och röd och skön för trötta fötter.
Två mysiga kuddar fick följa med också.
Igår städade jag hela dagen. Och när jag säger hela menar jag verkligen hela. 12 h ganska exakt.
Syrrans fina klänning får agera dekoration.
Och en ny hylla också! På den får man plats med livsviktiga burkar, fina böcker, vackra kameror och små hus.
Sedan när man inte vill städa mer, då äter man blåbärskaka.

i'm gonna find another you vs. wtli

Det här är varför jag älskar John Mayer.

10:16

De två senaste kvällarna/nätterna har spenderats hos Anne. Vi har kollat på en skräckfilmsklassiker (Carrie), en mindfuckfilm som jag önskar att jag inte sett (triangle), en bra varulvsfilm med snygga barn (ginger snaps), druckit te, ätit chokladbollssmet ur glas, pratat om livet och haft det allmänt gosigt. Idag är det lördag, storasyster kommer hem för att hälsa på och jag har ett helt höstlov att se fram emot!

+ Det är lov. Behöver inte säga så mycket mer.
+ Syster kommer hem!
+ Jag känner mig inspirerad och idérik

- Jag saknar klassen. Efter två dagar.
- Det börjar bli fruktansvärt kallt ute.
-Jag vill slösaslösaslösa pengar fast jag borde sparasparaspara.

*skillad kvinna*


scary monsters och discofika

*discofika*

the words are written in the sand

Saknar popaganda, Lykke Li, dans, vin, och sol. Pepp på nästa års poppis då jag drar dit med två fantastiska tjejer!

bear town.

[imgsrcs]::Den där Olof Grind är ju bara för bra.
[soundtrack]:: Adam Heldring - Bear Town

självporträtt 23 okt 2011


Jag tog lite självporträtt igår! Är inte så värst nöjd, men det var för första gången på länge ganska roligt att fotografera, och redigera. Är hemma och sjuk idag och det suger. Ibland slås jag av hur saker och ting kan förändras... För inte så värst länge sedan tyckte jag om att vara sjuk. Då behövde jag för en gångs skull inte ha dåligt samvete för att jag stannade hemma. Nu känner jag inte så längre.

ftw

Har jag visat min fina tygkasse som jag köpte på rhcp-konserten? Älskar'en!
PS. Lägger upp nya självporträtt om en stund!

raindance maggie.



Det var helt sjukt att höra den här live, precis som alla andra låtar de spelade. (Försöker ragga ihop lite bilder från den kvällen så jag kan visa er).

son of a... BITCH!

Jag är bjuden på födelsedagsfest ikväll. Desvärre vaknade jag med halsont och mensvärk imorse, så hittills har dagen spenderats i sängen, tittandes på lost. Vi får se vad som händer ikväll!

fall.

Idag har jag haft en lektion, varit i skogen och fotograferat, åkt buss, hämtat ut ett paket, diskat, tränat på att redigera i vintage-stil (resultatet ovan) och nu ska jag laga tacos. Vilken svenne man är. Tacos på en fredag.

sommaren 2011. (delar av den i alla fall.)


tallest man on earth.

Sitter och klipper film för fulla muggar! Tanken är väl att den lila filmen ska vara en sammanfattning över sommaren, saken är bara den att jag bara filmat under fem olika dagar. Typ. Men jag tro ändå att den har potential, hehe. Om jag blir klar med den idag kommer upp här på bloggen latero. Tills dess kan ni lyssna på denna konstnär till man!


grattis matilda!

Ja ni! För en vecka sedan på pricken fyllde damen längst upp 22 år! Jag och några andra fina människor blev bjudna på en strålande födelsedagsfika. Hembakta kanelbullar, te och prinsesstårta (bl. a)! Tavlan som hon håller i pysslade jag ihop till henne och jag hoppas och tror att den kommer passa fint till hennes mysiga lägenhet. Tack för en fantastisk kväll och grattis igen tjejen!

Ps. Matilda! Tanken var att klippa ihop ett litet bildspel med en gosig låt till. Gissa hur bra det gick? Precis. Det är nog dags att uppgradera sig från windows movie maker.

Ps 2. Frökenfräken på sista bilden heter Fredika a.k.a Freddan, går i min klass och har en alldeles strålande blogg, in och läs nu!

16:20

Här sitter jag, lite småirriterad över att Anne och Emma legat och sovit dem senaste timmarna fast vi skulle umgås. Själv har jag duschat, packat, bakat, dammsugit och diskat en helt obscent stor hög med disk. Kvällen igår var riktigt trevlig! Tack allihopa!
En knasig liten webcambild från igår är bättre än ingen alls. Jag hade mörklila läppar och en grön åttiotals-jacka med puffärm på mig. Vet inte riktigt vad som hände.

high life muthafukkersssss

Befinner mig fortfarande i sthlm hos min fantastiska syster och idag joinade även anne crewet. Bror åkte tyvärr hem i eftermiddags, men vi hann ha det riktigt mysigt tillsammans innan han skulle på tåget. Lite shopping blev det visst minsann och en dyr fika. Jaja. Jag har hört att man bara lever en gång. Hoppas ni mår underbart bra. När jag kommer hem igen ska ni få se lite bilder från helgen! Over and out.

12 oktober ♥

Imorgon är dagen jag väntat länge på. Flera år skulle jag nästan vilja dra till med. Red Hot Chili Peppers spelar i sthlm och hela syskonskaran ska dit. Om jag ska vara ärlig har jag inga förväntningar överhuvudtaget. Dem senaste dagarna har jag känt mig ganska nerdeppad, men om jag känner mig själv rätt kommer jag hoppa glädjeskutt imorgon och om dem spelar under the bridge, ja, då kan jag dö lycklig.



random awzum people

Så, nu på onsdag åker jag iväg till sthlm igen. Denna gången står dock något alldeles speciellt på agendan. Red Hot Chili Peppers (liiiiiiiive!) rättare sagt. Och som om det inte var episkt nog stannar jag hos syrran fram tills på söndag. Jag längtar! Idag är det skola som gäller, och vid femtiden är det födelsedagsfirande för Matildisen. Gosigt. Vi hörs senare kära ni!

lalalala