bilder, avskedsfest

Börjar inse att min syster drar iväg till berlin snart och kommer vara borta ganska så väldigt länge.

mobilbilder, update!

Tänkte visa lite mobilbilder, eftersom det var ett tag sedan sist!
Svart-silvriga naglar. Ganska fint!
Beställning jag gjorde till en tjej innan jul. Alla älskar och fascineras av indianer - jag säger ju det!
Min storasysters tomtar hon gjorde när hon var liten. Älskar den mörkhyade tomten.
Lättroad och internskämt!
Kvällen innan julafton. Gud vad jag städade! På kvällen kom Anne på besök och åt upp en av våra tomtar.
Lillsyrran fick en tv i julklapp... Dock är den nu bytt till en ännu större en den på bilden, haha. Lite för stor ibland om jag ska vara ärlig.
Cocktailpartyt som jag olyckligtvis blev sjuk till...
Var glad över mitt nya röda hår!
Gosig vinterpromenad.
Söt syster!
Gud vad jag har dreglat över den här lampan. Scheisse.
Förberedning inför avskedsfest!
Världens godaste pizza. Kanske inte ser så ut, men det var perfektion!
Nöjda tjejer med pizza i handen!
Äntligen blivit klar med en beställning! Bilden gör verkligen inte teckningen rättvisa, så jag kan visa en bättre bild senare... :)
Det var det! Lite bilder ur min telefon helt enkelt. I natt när jag lade mig ganska sent var jag 99% säker på att jag skulle vakna med söndagsångest, men icke. Vaknad utvilad och solen sken in genom fönstret. Bästa sättet att vakna på. Fick dessutom ett cp.ryck i natt och städa mitt rum, så när jag vaknade var allt så rent och fint. Nu ska jag sätta mig och rita ett tag, visar senare lite w.i.p-bilder! :) Hoppas ni får en skön söndag utan ångest kära ni.

a case of you.

Lämna gärna en kommentar om ni har tips på sådana där ruskigt fina låtar som man får ont i hjärtat att lyssna på. Typ som den här, eller den här. Ja, ni fattar! :) (gåshud, seriöst)

prestationsångest

Hej, jag heter Nathalie och lider av prestationsångest.
Jag har alltid varit envis, och såklart velat prestera bra, men jag har också kunnat inse mina begränsningar... Men nu på sistone så finns det inget stopp. Bra på ett sätt, men dåligt på ett annat då det stressar upp mig så mycket att jag har magkatarr var och varannan dag + megafetångestjävel.
Åh. Trött tjej.

jan 21st

Bilder från i lördags!

skull

Gjord med pigmentliner och promarkers!

dag/natt

Dag/natt.
Soft skoldag med sovmorgon och två lektioner. Känner mig aspepp på en av bildkurserna i skolan, då vi ska jobba med olika teman och jag hittade ett som ska bli så kul att jobba med! Ska nog fortsätta ikväll, men först lite nutida konst-studerande.

vintage shoes.

Även fast jag gick och lade mig alldeles för sent och är trött som ett as är det skönt att vara uppe i tid. Inte behöva stressa med sminket, faktiskt kunna sitta och äta i lugn och ro, blogga, lyssna på musik. Så borde man göra oftare tycker jag.

klippklöpposvosv

Har äntligen klippt mig. Är riktigt nöjd!

lovelovelove

Söndag kväll (med den passande söndagsångesten) och jag har väl gjort 10% av min att-göra lista. Jaja. Vad gör det om hundra år? Dagen har spenderats i sängen tittandes på cougar town. Känns som den kommande veckan kommer bli sjukt lång. Kan det inte bara bli vår? Seriöst? Lite sol och grönt gräs tack.
Vad jag lyssnar på ungefär helatiden ↑

lördag den fjortonde.

350 kr på rean. Kändes värt.
Min egna fina dator!
Sol <3
På min vägg just nu. Tavlan längst upp fick jag av Anne. Så perfekt.
Jag har blivit jättesugen på att spela gitarr och sjunga igen. Satt en stund igår och det var riktigt kul!
Mammas fina gamla skor som tyvärr är för små. Dem får agera prydnad istället!
Följer trenden att hänga upp klänningar på väggen. Så himla mysigt ju.
Lördag och solen skiner! Det säger väl allt. Hjärtat känns ungefär tusen gånger lättare när det inte är mörkt dygnet runt. Gud vad jag längtar till våren. Vad längtar ni till? :)

pennycan

Bara så jag kommer ihåg senare hur rött hår jag egentligen har haft.

bw

Svartvitt, stickat och mörkrött hår.

tingsek.

Vackra, vackra man.

TRADERA!

Lite länkar till sakerna jag säljer på tradera...:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
In och kika med er! :)

studentklänning

Här är min fina klänning som jag köpt till studenten (från asos.com på rean!). Ja jag vet, den är inte vit men varför ska man kränga på sig något man inte trivs i? Den känns dock lite stor så ska beställa hem en mindre storlek och testa vilken som känns bäst. :) Skorna måste jag byta, dem känns tyvärr inte alls bekväma... Väldigt synd, för jag älskar verkligen modellen!
Ska lägga upp lite saker på tradera förresten, länkar hit sedan så ni kan ta er en kik och kanske buda på något. :)

januari då.

Lördag. Tror jag i vilket fall. Det här lovet har det varit det sämsta och skönaste på länge. Jag har inte gjort någonting. Inte träffat några människor (släkten på julafton räknas inte), inte ritat, inte pluggat. Det enda som riktigt lockat mig är att sova. Så det har jag gjort. Alldeles för länge vareviga dag. Och så har jag handlat ganska mycket. Det här var förresten tröjan jag pratade om! (ska visa dem andra sakerna jag köpte litet senare). Väldigt vardaglig och otroligt skön. Nu måste jag bara leta på en vit skjorta att ha under...

Ps. Håller på och klipper film men jag har stött på ett problem och försöker lösa det. Laddar upp filmen här så fort den är klar. Äntligen ska den fina kvalitén få behållas efter redigering! :)
REPEAT.

julen 2011

Julen 2011.

randoms.

Försöker städan undan julen. Fyfan vad stökigt det är. Barr över.allt. Som pricken över i:et blev dammsugarpåsen precis full, haha. (Tror ni jag hittar förpackningen så jag kan byta? Nej.) Aja. Får väl sopa hela huset i värsta fall. :)
Min tavla som äntligen är klar!
Söt syster.
Något jag köpte innan jul, men sedan ångrade mig med.
Vår fina julgran. Åh.
Topp tre bästa köp 2011. <3
Finaste carro, Lukas och syster innan cocktailpartyt som jag missade p.g.a. halsont. :(
Godgodgod mat på nyår!
Bästa <3

:(

Jag räcker inte till. Jag duger inte.

nya skor!


Mina nya skor som jag hittade på scorett. Dem är lätta att gå i, men tyvärr så klämmer dem lite väl mycket över foten... Ska föröka gå in dem mer, för dessa vill jag verkligen behålla!

mac's studio fix fluid /// review

Har spenderat en heldag på erikslunds shoppingcenter i Västerås och hittat några riktigt fina pärlor. Vet att några av er brukar uppskatta att se inlägg med kläder och smink, och ni som inte gillar det får blunda en stund och scrolla ner. Tänkte först berätta att jag köpt en ny foundation. Egentligen för dyr. Men tanken är väl att det ska bli en sådan där foundation jag kan ha när jag vill känna mig extra fin! (Känn hur rättfärdigandet verkligen fungerar!) Eftersom jag inte vill slänga iväg mina pengar gjorde jag min research och bestämde mig tillslut för att prova MAC's studio fix fluid spf 15 (i färgen nw15). Vi börjar med de positiva sakerna;

+ Den känns riktigt skön på huden.
+ Den täcker otroligt bra (halv till heltäckande) och den går även att bygga flera lager med, beroende på hur mycket man behöver täcka.
+ Den är dryg. Behövs inte mycket alls.
+ Det är solskyddsfaktor 15 i den. Toppen!

Tyvärr finns det en del dåliga saker också...

- Flaskan kommer med skruvkork, vilket är ganska kladdigt. Jag beställde en pump till flaskan som fungerar fint. Det enda problemet är att det inte finns en kork till själva pumpen, utan bara ett litet "skydd". Skulle inte våga lägga med den i väskan t. ex, med risk för att skyddet ska trilla av och kladda ner andra saker som ligger i väskan.
- Pumpen kostar 65 kr, och då är den som sagt inte ens med en kork...
- Jag har ganska ljus hy, och denna färgen är egentligen för mörk. (Färgerna går från 15-58.) Denna är alltså den ljusaste med varm ton, och den blir lite för orange. Synd.
- Dyr. 260 kr (utan pump).


Summa kardemumma!
Tror inte jag kommer köpa denna igen, då jag tycker det är otroligt viktigt att hitta rätt nyans och priset är lite väl högt. Jag fortsätter jakten!

mörkrött hår questionmark

Lyssnar på flirtations, kollar på sex and the city, äter för mycket godis, går ut på kvällspromenader och vaknar alldeles för sent. Så som ett lov ska vara tycker jag. Samla krafter inför våren som jag längtar efter så mycket att det gör ont. Jag vill färga håret förresten. Men väntar till imorgon så det inte blir en impulshandling. Jag kan ju vara rätt ombytlig, hehe. Sist tänkte jag färga rött. Inte orange-rött, utan mörkare (tänk typ lite såhär). Och nu när min syrras vän hade färgat exakt som jag tänkt blev jag ännu mer sugen på det. Mumsi. Förlåt förresten för att ni inte fått se nån film/bilder från julen, väntar fortfarande på in dator som är inlämnad för att få några bra program installerade. Pussochkramochsåhörsvisnart.