ja!

Tog tag i mig själv idag. Det känns bra. 

säljes: klänning

Köpte denna fina från asos.com till studenten, men i sista sekunden ångrade jag mig och ville istället ha en vit klänning! Nypriset är 477 sek, jag tänkte sälja den för 150. Storleken är 44 och klänningen är helt oanvänd. Lämna en kommentar om du känner dig sugen! :)

blower's daughter

I många, många år har jag mått så himla dåligt. Jag har haft en osund relation till mat, jag har hatat mig själv, knappt haft några vänner och skolan har fått lida så himla mycket. Vid många tillfällen har jag inte ens tyckt att det är värt att leva.
 
Jag vet inte riktigt när det började vända. Jag tror det var när jag bytte skola. Jag fick göra något jag var (är) bra på, fick träffa likasinnade och för första gången så hade jag en riktig vän. Ja, det låter sjukt ostigt, men det är ju det viktigaste som finns. En vän blev till fler vänner och det gjorde att den här sommaren blev helt fantastisk.
 
- Det är soligt... Fast det blåser... och det är svinkallt!
- Vet du vad det kallas...?
- ... höst.  
 
Ja, sedan kom hösten. I princip alla vänner har eller ska flytta och det gör så ont i hjärtat. Jag är självklart glad för alla deras skull, men innerst inne känner jag mig arg. När jag äntligen mår bra så rycks det ifrån mig lika snabbt. Jag är livrädd för att pröva på något nytt, eftersom det gick så dåligt med skolan. Då är det lättare att skämta och säga att man är lat och inte orkar ta tag i livet.
 
Den som lever får se, helt enkelt.
 

-

"Jag älskar dig, så otroligt mycket" är ibland allt man behöver höra.

locust.

Skön dag. Vaknade hos knappen efter en tyvärr misslyckad nattsömn, men mysigt var det i alla fall! Att sedan vakna till liv (från något zombieliknande tillstånd) med solsken utanför fönstret var precis vad jag behövde. Stack ner på byn, inhandlade lite hårfärg och sedan kom jag hem och tog tag i mig själv lite. Satte mig äntligen ner och kollade upp vilka kurser jag behöver läsa för att få ut mitt betyg och till min förvåning så var det inte så fasligt mycket kvar. Just nu lutar det åt att jag ska läsa på komvux. Fick även ett städryck och städade nedervåningen. Hoppas pappa blev glad!
 
Nu sitter jag här, mätt och belåten, med nyrakade ben och nyfårgat hår. Ruskigt skönt. Åh jä. Ska snart iväg till knappen igen, matrix reloaded står på schemat eftersom vi bara pallade första igår! 
 
De här bilderna är från i måndags när jag träffade fina freddis. Åh, den där kvinnan är så vacker! Och deras hus! Jag var tvungen att ta massa bilder. Jag vill bo där.

the cigarette duet.

Är förälskad i denna lite smått konstiga låt. Och hennes rosa hår är så mumsigt.
 
Nu ska jag glida över till avesta och träffa finaste fredz. Kommer bli awesome! 
 

meatboy

Dricker lite för mycket vin, sover lite för lite och funderar alldeles för mycket. Orkar inte riktigt ta tag i mitt liv, inte än i alla fall. Men det är sommar och det är okej. Jag har hela livet på mig att vara duktig, vuxen, tråkig och ordentlig.
 
Sista dagen i katthuset! Jag känner mig väldigt hemma här och jag glömmer bort att jag faktiskt är hos någon som jag knappt känner. Minisemester deluxe. Nu kan man ju faktiskt säga att sommaren är slut och jag kan med all säkerhet säga att det varit den bästa i mitt liv! Det här året har hittills varit det finaste, konstigaste och bästa.
 
Hur mår ni?
 

score

Livet är mycket underligt och fantastiskt för tillfället. Ah.
 
Är fortfarande kattvakt och väntar på sällskap! Det är min underbar vän John som kommer ikväll. Planen är väl att dricka vin, äta choklad, se film och vara allmänt fnissiga. Det är vi ganska bra på.
 
Vi hörs senare mina små pullor!

maha.

Tänk om... jag bajsar på mig.

Haha, skoja ba.

Storebror som varit bortrest till Amerikat i tre veckor kommer hem ikväll. Först var det sagt kl 18:00, men det stämde ju uppenbarligen inte. Spännande, mycket spännande.

say my name

Drog till katthuset (pappa som myntade det uttrycket) igår kväll efter fika hos farmor. Vi tog med oss Tuva dit och jag tror farmor blev mycket förtjust i den lilla krabaten! Väl i katthuset satt jag och målade naglarna framför ett svenskt drama på canal+ emotion (jag vet hur det låter) och verkligen njöt. När jag skulle gå och sova skrämde jag upp mig själv lite och gästrummet fick mig att tänka på twin peaks med de röda gardinerna... Men när jag väl somnade så sov jag som en gud. Åh så skönt.
 
Nu ska jag glida hem på min cykel en stund och kolla läget, efter det blir det lite mathandling inför en förhoppningsvis dundertrevlig kväll. Tills vidare kan ni lyssna på denna lite smått konstiga remixen som jag blivit kär i.