bangs.

Jag klippte lugg. Fin va?

i don't trust myself.

Ja. Alltså, nachochips är ju sjukt goda.
Kom hem precis efter en kort men väldigt rolig dag i skolan! När jag skulle ta bussen hem körde chaffisen förbi mig. Blev lite smått snopen, speciellt när jag verkligen var i tid. Dock så är jag en tönt och tror att allt händer för ett skäl. Fick lite dötid som sagt så promenerade en sväng ner på stan och hittade två par nya byxor!(!!). *Glad_chey_91*. Ett par svarta jeans och ett par manchesterbraxer. Manchester är på G tillbaka. Fint tycker jag. Jag gillar manchester. Grattis på födelsedagen förresten Emma!

ögonbryn.

Vi alla har väl haft raka-av-oss-ögonbrynen-för-att-man-tror-att-det-är-så-väldigt-snyggt-perioden? Eller nej, jag rakade aldrig av hela ögonbrynen, men en del. Mamma tjatade på mig att "det är jäääättefint med fylliga bryn!" Pfft tänkte jag ungefär. Nu, x antal år senare är jag glad att mina ögonbryn inte slutat växa av all plockning och misshandling. Och tack till er som berömmer mina ögonbryn! Jag gillar dem jag med!

Om ni vill kan ni väl skriva ett inlägg om era fantastiska bryn och kanske berätta en liten anekdot om erat mest komiska bryn-minne? Vore skitkul! Kom igen nu, smala, korta, långa, breda, lurviga eller taggiga!

dip'n'dye

Ja mamma, det här är vad jag förmodligen kommer göra med mitt hår. Få inte en hjärtinfarkt eller så. Funderar på lavendel eller lila. Vilken färg tycker ni? Mitt hår ser ut såhär nu:
Vet tyvärr inte källorna för bilderna då jag sparat på mig dem under en ganska lång tid. Googla dip dye så hittar man det mesta! Puss

i know places.

Dagen har varit sådär skön som alla lediga hemmalördagar borde vara. Vaknade en minut i tio och enormt utvilad! Solen sken lite lagom sådär och jag började dagen med frukost och bildredigering. Beställt present till min kusin, färdigställt frågorna till samhällsprovet nästa vecka, bloggat, fikat och nu sitter jag renduschad i sängen och skriver. Använt inpackning i håret och skrubbat benen. Skönt. Minst sagt.

popagandahelgen del 3

Dagen efter åkte Julia hem tidigt, men jag stannade kvar några timmar extra. Efter lite lunch drog vi in till stan för en fika. Godgodgod kladdkaka. Och mycket prat om gårdagen och annat fint.
Vi var lite slitna och så, men trivdes i alla fall.
Emmas fina nya acnekjol fick vara med på en outfitbild. Visst är hon vacker?
Det var den fina helgen, och jag ser framemot flera utgångar/konserter/festivaler i Stockholm!

melodies and desires.

Vet inte om jag är riktigt klar eller inte. Men här är i alla fall mitt porträtt på sitting bull! Gjord med ritkol på ett a2 papper. Vad tycker ni?

popagandahelgen del 2

Vi sov ganska länge, till 11 närmare sagt och efter det fixade vi lunch, samtidigt som vi gjorde oss iordning. Fläskfilé, klyftpotatis och senapssås + sallad. Yumyum.
Jag beundrade fönstret som jag tyckte var fint.
På dagen hängde vi i vitabergsparken. Sjukt mysigt med fina systrar.
Gulliga människor.
Väldigt nöjd tjej!
Julia var lite extra fin i eyeliner...
...och Emma var lite extra festlig med sin nya jeansskjorta!
Gos.
Motljus <3
Cool unge som jag tyvärr missade! Emma, vad var det hon sa nu igen?
Efter lite käk drog vi till festivalområdet. Eller okej, precis utanför. Kvällssol och glada människor. Längtar tillbaka.
Fin frisyr och lite smådragen? Jaja.
Emma hittade en kompis i skjortan!
Vi smygfotade människor med gosiga kläder.
Vårat sällskap, som tyvärr blev lite diffusa på denna bild. Axel, Ville, Marta och Molly!
Vi (eller jag åtminstone) var löjligt peppade inför Lykke Li!
Vi var inte dem enda! Lykke Li var fantastisk. Jag är så innerligt glad att jag beställde biljetterna och att jag är superfattig nu. Vi stod inte still en sekund och vi var inte tysta en enda sekund. Kärlek på denna kvinna alltså! Efter Lykke pustade vi ut och torkade svetten, sedan sicksackade vi oss fram till Debaser där Breakbot spelade. Dansdansdans i många timmar och träningsvärk dagen efter. Tack ni fina som gjorde denna dag perfekt! Jag tycker om er så himlans mycket! ♥