marlon brando aka don corleone

Kol, A2.

anttila.

Kristian Anttila, tusch.

missnöjd.

Allt är jättefel och fyfan vad drygt att känna så när man lagt ner många timmar på en teckning. Hårfästet har helt fel form och vänstra ansiktshalvan har också helt form. Vad som är jobbigast är att jag redan lackat denna och att jag inte kan ändra ett skit! Åååååh. Fan.

12:09

Mysigt med första advent idag. Igår ansträngde sig mamma och pappa (för en gångs skull) och hängde upp julsjtärnor. De hade också inhandlat polkagrisar, pepparkakor och massormassor av ljus. Ljus är livsviktigt. En av några få saker som gör att man orkar med vintern. Nu måste jag torka håret, adventsfika står på schemat!

är det nån som läser???????

Fan, den var ganska cool såhär oklar. Idag ska jag fota en teaterföreställning, lite pirrigt. Ska bli kul att se vad dem har satt ihop för någonting!

adele w.i.p.

Fredag, lite ensamt sådär. Min wingman har dragit sig undan till Halmstad för att umgår med sin syster och järngänget. I helgen har jag i alla fall lite planer! Berättar mer sedan. På söndag är jag inbjuden på advenstfika hos Martina, väldigt trevligt! Jag har snöat in på kol. Totalt. Nästa blir en bild på Adele, finafina Adele. Trevlig helg hörrni!
Såhär ser skissen ut just nu. Ganska klar. Börjar nog fylla i den snart!
Och ja... Om du verkligen vill träna ditt tålamod, då ska du försöka rita av en bild från en liten dator upp på ett A2-papper. Jag lovar, det kommer ge något...

ellie.

Börjar dagen med denna vackra cover. Jag har inte försovit mig idag, två tummar upp!

marla singer.

A2 i ritkol. (Inte helt klar, men ja.) Är förvånad att handen blev såpass bra. Jag suger på att rita händer.

soup.

Satan i gatan vad gott det är med tomatsoppa.

johnny cash

Jag är äntligen klar med min Johnny Cash teckning! Den har många småfel och skavanker, men jag gillar den ändå.

hurt.

Har varit sjuk från skolan med den värsta magvärken. Magkatarr + mensvärk. Den kombon borde inte få finnas! Nu lever jag iaf igen men börjar desvärre få ont i halsen. Går över till Anne en sväng för att bota den med hembakade syltkakor och big bang theory! :)

porträttbeställa?

Hej mina fina! Jag tar emot några porträttbeställningar till innan jul, så passa på nu innan jag har för mycket att göra! Hör av dig till nathaliesaviluoto@live.com om du är intresserad :)

mobil.

Bilduppgift "mobil" till skolan! Origami, svartvita analoga foton och klädnypor - kan inte bli bättre. Tack Anne för lånet av dem finfina fotona! :) Ps. Grenen kommer från vårat körsbärsträd och jag har använt vanlig vit akrylfärg för att måla den!

sluta slå dig själv!

Jag tycker om min skjorta. Vill ha en likadan i svart. Har ni haft en fin dag hittills?

jimi hendrix.

Klaaaaaaaaaaaar! Och.så.sjukt.nöjd! Vad tycker ni? Teckningen är gjord med ritkol på ett A2papper.

w.i.p. hendrix.


docs.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 & 11


Nu är mina skor påväg till mig. Lääängtar!

levels.

Jag börjar få ordning på saker och ting, och det känns fint. Projektarbetet är igång och det känns riktigt roligt! Har jobbat ikapp dem sakerna jag låg efter med i resterande ämnen och har även börjat att läsa på uppgiften tusen sidor. Av en ren slump faktiskt, kom nämligen på att mamma har borta med vinden skriven av Margaret Mitchell här hemma. Har inte så värst mycket koll egentligen, mer än att det är en klassiker. Jag älskar att läsa, dock suger jag på att mig tid till det... Nu ska jag sätta igång och plugga dudes!

Jag

tycker att denna dag kan ta slut illa kvickt.

i wanna be adored.

Jag beställde dr martens kängor idag. 1460, cherry red, 8 hål. Eftersom jag är nörd började jag googla, och inte nog med att dem är så sjukligt snygga, så finns det så enormt mycket historia. Kolla ovan bara.

pelles header w.i.p.

Ja. Tjej med mosad hjärna som sätter sig och skriver. Herregud, det tar verkligen på krafterna att sitta och rita nästan nio timmar i sträck. Dem senaste timmarna har jag pysslat med bilden ovan! Pelle bad mig rita en header till honom och det är väl det här jag fått fram hittills. Nu håller jag tummarna att han inte kommer hata den i alla fall. Vet inte om jag ska lämna den som den är eller göra mer på bakgrunden... Hmm. Jaja, det här får faktiskt räcka för idag. Nu tänker jag chilla med någon film!
Ps. Bilden är tagen med kamera och gör den tyvärr inte rättvis.

anthony kiedes i kol.

Jag kan ju faktiskt ta och visa vad jag pysslat med dem senaste dagarna!
Nämligen ett A2porträtt i kol på vackra Anthony Kiedes.
Jag ångraaaar att jag gjorde en bakgrund till det här porträttet. Den enkla vita bakrunden hade passat bäst. Synd att man inte kan trycka ctrl+z.
Och såhär blev slutresultatet! Nästintill omöjligt att ta en rättvis bild. Man lär nästan se den här irl för att uppskatta den!
Det var det. Hoppas ni får en finfin helg och inte fryser alltför mycket om tårna.

playlist vs. soundtrack from skins s05

Episode 1 / Frankie
Episode 2 / Rich
Episode 3 / Mini
Episode 4 / Liv
Episode 5 / Nick
Episode 6 / Alo
Episode 7 / Grace
Episode 8 / Everyone

Och HÄR har jag plockat ut mina favoritlåtar från alla dessa listor. Matilda, kanske kan du hitta några låtar här till ditt ändamål? Hoppas ni gillar musiken, själv älskar jag den!

djur i kläder.

Uppgift bildserie till skolan! Djur i kläder är ju så fantastiskt söta. Klippte ut dem och använde 3D tejp innan jag klistrade på dem på ett A3papper, för att få lite mer djup i bilden! Vad tycker ni?

morning.

Det är något speciellt med mornar. De kan vara så fruktansvärt jobbiga, sömniga och ångestladdade, men de kan också vara så fina. Som idag. Sovmorgon för det första, hur skönt är inte det? Sminka och piffa lite och sedan äta frukost i lugn och ro med bra musik i lurarna och godgodgod frukost till det. Nu ska jag snart iväg till skolan för två lektioner, bild och sedan samhällskunskap. Idag när jag kommer hem är det plugg för fulla muggar! Hoppas ni får en gosig dag, nu måste jag borsta tänderna!

pure awesomeness.

Gosig bussresa hem och vacker himmel. (och blogg.se's bildkvalité får ni som vanligt ignorera)

dog is dead.

Lyssnar på awesome musik från skins, säsong fem. Tog mig tiden att leda reda på alla låtar och sätta ihop listor på spottan. Underbart. Jag fotade idag! Hoppade av några hållplatser tidigare och tog några bilder. Känns fint. Jag kanske inte är hopplöst hopplös. Nu måste jag kamma ut mitt toviga hår och kolla på walking dead. Hoppas ni mår bra.

moon and moon.

En liten uppgift till digitalt skapande i skolan. (Nästan alla bilder har jag hittat på den bästa inspobloggen.)