utmaning.

Yes, en liten utmaning av finaste phelle. Lite frågor att svara på yo!
1. Vad är det bästa du vet?
Att känna mig genuint lycklig trots flottigt hår och bortsmält smink.
2. Vad ville du bli när du var liten?
Badvakt. (Barnbok med massvis av yrken illustrerade och jag tyckte badvakten var finast).
3. Nämn minst två anledningar till att du bloggar.
Svårt att släppa taget? Nej men... Kul att kolla tillbaka på ens bästa dagar ibland. Så blir man glad. 
4. Favoritglass?
Magnum mandel tröttnar jag aldrig på!
5. Vad skulle du välja att vara; blind men inte döv eller döv men inte blind?
Jag skulle aldrig kunna vara utan musik, så för guds skull - ta mina ögon.
6. Om du fick äta något varje dag i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Kyckling och currysås.
7. Nämn en sång du aldrig tröttnar på.
Valfritt av Red Hot Chili Peppers.
8. Favoritcitat?
"det kan bara gå åt helvete" är något pappa tjatar om, och det kan verkligen lugna en när man håller på att gå under av prestationsångest och stress. Men så har jag ungefär tusen till från diverse filmer :) 
9. Bästa minnet/minnena?
Få saker slår popaganda-helgen med mina systrar. Jag var riktigt lycklig. Berlin var ruskigt fint, hela helgen. Sedan såklart minnen av hur man började prata med sina bästa människor.
10. Föredrar du filmer framför böcker?
Ja! Jag älskar att läsa men är alldeles för rastlös tror jag. Vill dock läsa mer.
11. Beskriv din känsla idag.
Lugn. Lite orolig och skoltrött men innerst inne glad och lättad.

BERLIN FTW

Om jag inte postar någonting om Berlinresan på den här sketna loggen kommer jag ångra mig. Därför får ni en liten video med bilder som sammanfattar resan väldigt bra!
Vi var vakna i 35 h, letade efter secondhandbutiker förgäves, råkade hamna i en knarkpark "heeeyyy, do you have joint paper?", åt pakistansk mat, drack öl, sov på ett loft där det var så lågt till tak att man inte kunde sitta rakt upp, besökte gammal spionbas, träffade på vildsvin, fotade massor, blev trötta i fossingarna, drack öl igen, gick ut och dansade till halv åtta på morgonen, lyssnade på ett awesome band när dem hade genrep (och blev väldigt glada när dem berättade att några av deras största förebilder är svenska band som graveyard t. exxxx), drack lite mer öl, sa hejdå och fick ont i magen att resan var över men lite lättade eftersom det skulle bli skönt att komma hem igen. Jag hade det bäst.

iiihihihihi

Studentklänning + balskor. Iiiiih, är så himla nöjd. Klänningen hittade jag tio minuter innan stängning och såklart sista butiken utan något hopp alls. Mohaha. Löshåret är färgat, klänningarna och studentmössan och skorna inhandlade. LÄTTNAD. Bara plugget kvar då...

balsmink?

Indivuella lösfransar är ju kul! Tror jag sk ha mitt smink såhär till balen...

discocatmjau

Mentala svackor är himla jobbiga. För de överraskar en när man som minst anar det, och man vet aldrig hur länge dem desperat håller sig kvar. Förra helgen kom den pangbombarasådär för min del. Men redan nu håller det på att gå över. Så himla skönt. Jag är taggad på att plugga klart allting, och jag insåg precis att jag redan gjort klart ett arbete som jag trodde jag hade kvar. Ska väl skriva lite på mvg-punkten - men sen så! Ikväll blir det häng i min hatstad, tur att sällskapet är desto bättre!
Let´s disco!

-


klenningz

Smutstigt hår och osminkat face. Ville bara visa min fina klänning som kom på posten för ett par dagar sedan. Iiihiihihih

.

Idag har jag: ramlat ner på golvet i skolan p.g.a. skrattattack, blivit sur på en lärare, blivit tafsad på (och dessutom fått ett fult rivmärke) gnällt, somnat, ätit upp allt mitt naturgodis inför morgondagens sthlmsresa, varit otaggad, blivit taggad för att senare bli ännu mer otaggad än jag var från början, gråtit filmiskt när jag duschade (filmiskt och filmiskt, såg nog mest ut som en ylande beagle i spöregn) och glömt bort att andas 63 gånger. Konstig dag.

emma, maj 2012

Ibland, när man inte blir tvingad, och när folk inte har förväntningar på en att man ska fota så är det riktigt, riktigt roligt.

köpa?

Fin topp från hm. Ska man köpa den ellär? Fan lite osäker...

-10 kg!!! mwiiiii

Bra blogg jag har. Lägger bara upp random bilder på mig själv, heheee. Ville mest säga att jag från min tyngsta punkt äntligen gått ner 10 kg. Visserligen under lååång tid, och det har gått upp och ner, men nu tänker jag fortsätta vara duktig. (Säger tjejen som nästan åt en hel marabouchokladkaka för två dagar sen... mohahah). Äh, man måste få njuta lite också. Tror jag.
Lite deppig dag idag. Hoppas den blir bättre fram mot kvällen!
ps. Blev sjukt lycklig när jag skulle köpa byxorna på bilderna! Provade först min vanliga storlek... Men dem var för stora, så kunde köpa två storlekar mindre!!!

rött löshår yoyo

Har varit så himla produktiv sedan jag kom hem... Ehm. Eller inte. Har pysslat med mitt löshår (inför bal och student, lovar!) och provat min balklänning. Gav på mig uppgiften att färga mitt löshår igår och jag tycker minsann det blev bra!
Fan. Skitsvårt att ta en bra bild. Håret är så långt att mina armar inte räcker till för att ta en dudlig bild! Aja.

-.-

Alltså, ibland blir jag så arg på mig själv. Jag förundras över hur korkad man kan vara! Fick igår uppgifterna till (i princip) en hel kurs som mina klassisar läste under första året, men som jag missade av den enkla anledningen att jag inte gick där än. Direkt när jag kom hem igår satte jag igång, och i slutet av kvällen hade jag gjort klart typ två tredjedelar av allt jobb. Men såklart, eftersom jag inte gjort ALLT, så fick jag ångest. Svårt-att-sova-ångest. Fattar ni hur orimligt jag tänker? Fuck me. Jaja. Idag ska kursen bli klar, helt klar!

-

Tog tag i mitt lilla fula liv igår och färdigställde tusen sidor-uppgiften, tre olika mvg-fördjupingar och nu idag har jag gjort en novellanalys. Tänker ta en fet paus, glida ner till sjön och sova en stund. Aaah.

fcuk

Har kommit till den punkt då min att-göra-lista, som ett litet tag tycktes krympa, nu har utökats med 5 saker som ska hinnas med. Hittar ungefär ingen motivation och blir så trött på mitt huvud som strejkar. Jag VET att jag bara måste göra. Finns inga omvägar, men det är ju bara så drygttttttttt.