popagandahelgen del 1

Så, jag ska väl ta tag i bloggen tänkte jag och vad kan väl vara bättre än att börja berätta om min popagandahelg? Nä, tänkte väl det. Eftersom Lykke Li är min största idol (den enda idol jag haft förut var Britney Spears i lågstadieåldern när jag klottrade "Britney Spears är bäst i världen" på varje skrivblock) så bestämde jag mig för att åka på fredag kväll och gå på festival på lördagen, när Lykke spelade. Båda mina systrar tyckte det var en fin idé.
Kvällen vi kom dit gjorde vi mest ingenting. Vi fick träffa Emmas supertrevliga granne och vi pratade bland annat om knäppa saker som hänt för oss på jobbet. Sedan var det dags för sängen! (Del 2 kommer senare, håll till godo!) Puss&kram.

past the new parking dec

Sitter hos syrran i sthlm. Åkte hit i fredags kväll och det var så himla skönt att träffa henne igen. En av dem där gångerna då det gått alldeles för lång tid emellan. I alla fall; nu börjar allting lugna ner sig. Skolstarten har varit sjukt kul, men även väldigt hektisk. Alla händelser (inklusive dem som inte rör skolan) har infallit på exakt dem dagarna, så bloggen har inte prioriterats för fem öre. Den kommande veckan kommer bli betydligt lugnare så jag kommer posta lite mer här. Har sjukt mycket bilder att visa (!!!). Vet inte i vilken ände jag ska börja redigera, men det visar sig. Var nu tappra och håll till godo! Pusspusspuss. Dagens lilla låt

Ps. Min helg hade inte kunnat bli bättre överhuvudtaget. Popaganda, Lykke Li, vin, strålande solsken och debaser. Visar mer sedan!

spacenails

Så, jag borde ligga och sova nu. Men jag känner mig alldeles för uppvarvad för att göra det... Haft en fantastisk afton hos fröken anne. Vi har kollat på musikprogram och lyssnat på massa underbar musik! Känt inspirationen flöda! (Jag vet att det är ett sjukt uttjatat ord i bloggosfären, men vad ska man göra liksom). Jag har fått 1 1/2 par örhängen som anne tillverkat till mig (visar senare!) förresten och om jag är nöjd. När jag kom hem bestämde jag mig för att måla naglarna. Efter tio veckors sommarjobb utan nagellack tänkte jag lite utanför ramen och det slutade med fem lager lack. Spaceat. Maxat. Coolt. Nejdå, nu ska jag försöka låta bli att vara töntig, men fint blev det. Vi hörs imorgon! Vågar till och med lova lite bilder på det jag babblat om. Puss. Och kram.

anne # 1

Motljus är fint.

beat heart.

Känner mig lite extra fredags-flott med nylockat hår och nylackade naglar. Ska iväg med tini till Eskiln där en mycket begåvad ung kvinna ska spela! Ska försöka ta mycket bilder och filma litegrann. Puss&kram Ps! Den rosa tavlan målade jag idag. Har lärt mig att skita i om det blir fult eller fint, jag bara njuter av att skapa!

cupcakes.

Chokladcupcakes med vaniljfrosting. Ska gå över och fika hos en kompis, hoppas hon blir glad!

self portrait vs. 90's


solen kysste blommornaLiten video från dagen som varit ganska händelselös tyvärr. Men en spexig lillsyrra har man trots allt, fint värre.

som inte andas dig i nacken

Lite vad jag hunnit med idag. Tagit en rejäl sovmorgon. Bestämde mig för att inte ställa klockan igår utan sova så länge jag bara ville, underbart. Blivit lite småsur över att mina nya shorts är ganska så mycket för stora. Lite stor storlek + viktnedgång är ingen bra kombination (även om jag är glad över viktminskningen, haha). Ätit en god frukost och laddat upp en video på vimeo som jag blev ganska missnöjd med och raderade (måste ändra lite inställningar på kameran...). Vi hörs senare fina ni!